Click or drag to resize
IGebouwNieuw Method
Deze methode levert een nieuw GebouwModel voor de gegeven gebouwgroepering. Als er in de business logica standaardwaarden zijn gedefinieerd worden deze waarde aan het nieuwe GebouwModel toegekend.

Namespace: Fsolutions.Fbase.Contracts.Gebouw
Assembly: Fsolutions.Fbase.Contracts (in Fsolutions.Fbase.Contracts.dll) Version: 1.4.330.0
Syntax
C#
GebouwModel Nieuw(
	short gebouwGroeperingId
)

Parameters

gebouwGroeperingId
Type: SystemInt16
Het gebouwgroeperingId waarvoor het nieuwe GebouwModel moet worden aangemaakt

Return Value

Type: GebouwModel
GebouwModel
Exceptions
ExceptionCondition
OnvoldoendeRechtenFaultDeze fout treedt op indien de huidige gebruiker onvoldoende rechten heeft voor het toevoegen van een gebouw aan de betreffende gebouwgroepering
See Also